Szűrés
Termékkör
Szortiment
Szűrés
Felület
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Naptár
2024. Április
H
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Alsó forgáspontok


Alsó forgáspontok általános ismertető

Beépítésnél az alsó forgásponton forog az edzett üvegajtó. Olyan beépítési helyzetekhez ajánljuk, amikor a padlót meg lehet fúrni padlócsukó vagy alsó forgástengely lerakásához, illetve amikor az ajtót mérete vagy súlya miatt nem lehet oldalsó pántokkal szerelni.

Egy üvegajtó szereléséhez minimálisan egy alsó és egy felső forgáspontra van szükség. Az alsó forgáspontot igény szerint csatlakoztathatjuk padlócsukó szerkezethez, vagy alsó forgástengelyhez.

Padlócsukó használatakor az ajtó automatikusan csukódik, vagy akár ki is támasztható 90°-ban vagy 105°-ban. Alsó forgástengely használatakor az ajtó kézi mozgatásán kívül további plusz szolgáltatás  nem vehető igénybe. Az alsó forgáspont beépítésekor az ajtó súlyát a padlócsukó szerkezet vagy alsó forgástengely tartja, ezért akár 1200 mm x 3000 mm méretű és 100 kg súlyú ajtó is beépíthető.  Az alsó forgáspontot elsősorban lengő ajtókhoz tervezték, amennyiben egy irányban nyíló ajtóra van igény,kérjük műszaki segítségért hívja a megadott kapcsolati telefonszámot. 


A feltüntetett árak bruttó árak, és 1 db alsó forgáspontra vonatkoznak !
Az áruházban lévő termékek a 1141 Budapest, Komócsy u. 39-41 sz. alatti irodánkban személyesen megtekinthetők, vagy rendelés esetén azonnal átvehetők.


Sorrend:


Sorrend:

Fontos tudnivalók !
Fontos a padlócsukó szerkezethez vagy alsó forgástengelyhez passzoló alsó forgáspont kiválasztása, mert az oda nem illő szerelvényeket nem lehet össze építeni !

Garancia :
Az alsó forgáspontokra 24 hónap cseregaranciát biztosítunk.
A garancia igény nem érvényesíthető szakszerűtlen felszerelés, illetve nem rendeltetésszerű használat esetén! 
A későbbi problémák elkerülése érdekében, javasolt a termékkel együtt a felszerelés, beállítás megrendelése is a forgalmazótól.

Fizetési feltételek :
Előre utalással, utánvéttel vagy személyes átvételkor készpénzzel. 

Megrendelt termékek átvétele :
Lehet személyesen az irodánkban, vagy kiszállítással ( postán vagy futár szolgálattal )
Kiszállítás esetén a szállítási díj minden esetben egyedi számítás alapján történik !


Webáruház készítés